Biografi

Maleriet har presset sig på gennem mange år, og nu har jeg valgt at prioritere det højt. Min begrundelse for at male er en stor glæde ved hele processen fra at udtænke et maleri, vælge teknik og størrelse/form på lærred, udarbejde skitsen, forme de første grove farvelag, og arbejde maleriet igennem, kvadratdecimeter for kvadratdecimeter – og befrielsen når maleriet er færdigt.

Jeg har gået lidt til undervisning, men er egentlig primært min egen lærer via de opgaver jeg løbende sætter mig selv. Når jeg starter et nyt spor op i mine malerier lægger jeg altid ud med at kopiere nogle elementer fra malerier eller fotografier jeg er blevet inspireret af. Jeg er ikke begrænset af at skulle kopiere ned til mindste detalje, men det er imponerende hvor hurtigt man kan tilegne sig nye maleteknikker, farve- og formforståelse, ved at lade sig inspirere af andre kunstnere - hvorefter håndelaget kan anvendes i malerier der er helt ens egne. Og sådan har kunsten og kunstnere jo altid udviklet sig.

Jeg bor i Måløv i yderkanten af København, og har Måløv Naturpark og markerne lige uden for mine vinduer - ligesom storbyens puls med de mange gallerier og kunstmuseer er tæt på mig.

Mit daglige virke er som forretningsudvikler i en stor virksomhed.

Desuden beskæftiger jeg mig en del med byggeri og arkitektur. Jeg har selv tegnet det hus jeg bor i, ligesom jeg har tegnet mit sommerhus, og flere andre sommerhuse jeg har fået opført efterfølgende. Arkitektur er for mig en rumlig skulptur.

Ved Gershøj Måløv - Schjølin Art

Valid XHTML 1.0 Strict